dimecres, 1 d’abril de 2009

Arrapades de passió


En aquesta deliciosa escultura de la façana d'un dels temples de Kahurajo, a l'Índia, podem veure cóm una parella d'amants practiquen una agosarada postura vertical (ell li passa a ella la cama per darrere del cul, i ella fa el mateix, mentre es mantenen en equilibri sobre una cama cada u). En aquest moment, ell, amb la mà amb que l'abraça i subjecta per l'esquena, aprofita per a fer-li una marca amb les ungles a l'esquena...

A la literatura èrotica índia, al Kama Sutra i al Koka Sastra, es descriuen tota una sèrie de diferents arrapades i marques passionals amb les ungles, (així com mossegades, però altre dia parlarem d'això), com ara la mitja lluna, la garra del tigre (llarga i curva entre els pits), la fulla del lotus blau, l'apreciada petjada del gall d'indi reial (marcant amb les cinc ungles al voltant del mugró), o el salt de la llebre, entre altres. Aquestes marques es realitzaven amb les ungles, que es retallaven i cuidaven segons diferents tipus, i també segons els hàbits i tradicions regionals o locals: es podien deixar amb forma de serra, de pic de lloro o de mitja lluna; a Bengala es deixaven llargues, amb una finalitat estètica, al sud de l'Índia curtes, per a donar plaer, i a Maharashtra mitjanes, combinant ambdós avantatges anteriors. Les marques es practicaven per tal d'augmentar la passió i amor, i deixar recordatiors en l'amant, i marques que, segons de qui es tractara, es podien lluir en parts públiques del cos, augmentant el desig de qui les veguera (per exemple, es desaconsella marcar a la dona d'altre home en alguna part visible). També es citen parts del cos convenients per a marcar i altres que es desaconsellen, però si la passió era massa gran, tant els tipus formals com els llocs on arrapar, deixaven d'importar... igual que ara, vaja.

Jo, al contrari que els amants indis de l'Antiguitat, porte totes les ungles ben retallaetes sempre, per a menesters dels que parlarem en altra ocasió, però com en la varietat està el gust, i com aquesta gent sabia molt bé del que parlava i escrivia, m'he deixat l'ungla del pulgar esquerre més llarga i treballada... I a vosaltres? vos agrada arrapar i/o que vos arrapen?

4 comentaris:

 1. Si quan jo vaig parlar de caixeta de sorpreses...

  En fi, un dia en parlarem més detengudament.

  Un bes molt dolç. Tu tries!

  ResponElimina
 2. Jo quasi preferisc els mossos jeje però estic d'acord amb tu que aquesta gent sabia ben bé de que parlava...

  ResponElimina
 3. D'ungles i arraps va l'assumpte, apassionantíssim sense dubte. El sexe sense ungles i arraps (i dents, i mossos) no és digne de rebre tal nom, nom reservat sols per a eixos amants que saben dedicar-li la passió necessària.

  Ai la India, quin món tant fantàstic i incomprensible.

  ResponElimina
 4. Doncs sí, Joako, o se li dedica la passió que cal, o no sé jo si paga la pena. Fa poc una musa em comentaba disgustada que una amiga seua casada li confessà que de nit de tant en tant sentia un pes damunt, i prou, això era el sexe. I ai, nens i nenes, espai que la India moderna ja no és la Índia antiga que va parir el Kama Sutra... la medieval ja no ho era, i per a la de hui en dia tinguem en compte que el sistema educatiu el van muntar en època colonial sobre bases rígides victorianes (altre dia parlarem de rectes lords victorians anant de putes...).

  ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails