diumenge, 12 d’abril de 2009

Mossegant amb força


Com que si parlàvem d'arrapades, no ens podiem deixar de banda les mossegades, ací va un bon mos: nyam! Què seria del nostre sexe sense el mossegar? Doncs una cosa molt menys sucosa, segur. Tots i totes podem gaudir molt de rebre, o practicar, una bona fel·lació, cunnilingus o bes negre ben fets... però al igual que un poc de pebre li dona un boníssim regust a la millor carn, eixos petits (o no tan petits de vegades) mossos als laterals del falus erecte, a la cara interna d'eixes cuixes sensibles o a la corva d'unes natges insinuants, quasi podríem dir que són garantia d'un sexe de gourmet. Per altra banda, no hi ha bon sàtir o faune que no mossegue el coll i muscles sensuals d'una nimfeta quan, per exemple, la penetra de boca terrosa o d'empeus a la dutxa contra la paret (he de confessar que eixos: ai! ves amb seny! m'agraden massa com per a moderar-me com promet a les meues immediates disculpes...), i les bones nimfetes saben que no hi ha res millor per a electritzar al seu faune cavalcat que baixar de sobte i mossegar un d'eixos mugrons expectants.

Al igual que per a les arrapades, els nostres amics de la Índia també deixaren escrit per al bon art de mossegar, parlant al Kama Sutra i Koka Sastra, i altres, de diferents tipus de mos i de marques a fer amb les dents, com ara el punt, que com el seu nom indica, és una marca roja, petita, que es fa mossegant en un punt concret amb dos dents, els ullals, o el núvol trencat, marca en forma de cercle discontinu, que es fa així, o bé per espais entre les dents o bé per pressions irregulars, o el del coral i la joia, bellíssima metàfora, al qual el coral són els llavis i la joia les dents, i es pressiona amb tots dos, o el mos del porc senglart, el més passional i fort... Bon profit!

4 comentaris:

 1. Des d'Eivissa un vot a favor des mossos!

  No hi ha res millor que un coll per mossegar..., tot i que, com has dit, hi ha un ventall de possibilitats molt temptadores... però amb seny! :P

  "Escucha mi jadeo
  que en tu cuello se aloja.

  ¿Luz o tinieblas?

  Que tu alma escoja..."


  Un bes molt fort des de ses terres de Tanit!

  ResponElimina
 2. Arrapades, mossos...en el sexe tot s'hi val, la passió ens fa perdre el cap i el cos i els memebres actuen de manera autònoma, dominats per aquest sentiment de desig! Genial el teu post company! A veure quan parles de les motivacions que varen dur a escriure el kama- Sutra, tema molt interessant i molt adequat en el teu bloc!

  ResponElimina
 3. Gràcies pel bes, nimfa d'Es Cuieram!

  I a tu, Arina, et prenc la paraula, a veure si prompte parlem del Kama Sutra i els altres, perquè hi ha un fum, sobre tot el Koka Sastra, o el Ananga Ranga, si bé tots o quasi tots són reedicions o readaptacions del Kama Sutra, però venen molt bé per a comprendre cóm estan les coses en cada moment. Per exemple, al Koka Sastra, medieval, es nota una pèrdua de frescura, espontaneitat i llibertat que sí que hi és al Kama Sutra antic...

  Per cert, aquests dies heu vist moltes pelis de romanos? jejeje impagable esceneta (antigament censurada) la d'Espartaco: "Antonino, a ti te gustan los caracoles o las almejas?"

  ResponElimina
 4. Haha! (Espartaco)
  Excel·lent, el teu post. Què seria de la pell sense les dents que la mosseguen suau, o fort (de tantes maneres...) Sí, realment els mossos són extraordinaris.
  M'han invaït unes ganes immenses de mossegar.

  ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails