dilluns, 13 d’abril de 2009

Sexualitat masculina clandestinaL'estiu passat estava, amb un parell d'amics, fent-me una cerveseta i unes olives al Café Lisboa (bon bar!), i allà estàvem, a vora d'una finestra, xarrant de temes diversos, i, sense recordar massa bé com, la conversa va anar cap a temes de sexe. Aleshores u d'ells va dir, posant cara de desaprobació morbosa i divertida: "ey chavales, y esos tios que les mola que les metan un dedo en el culo mientras se la chupan, qué?" Immediatament vaig pensar: "a aquests hui els escandalitze", i els vaig respondre: "bueno tio, la verdad es que es una pasada, que no habéis probado nunca? y tened en cuenta que no tiene que ver nada con la homosexualidad, si al fin y al cabo te lo hace una mujer, y ¡menuda corrida te pegas!". Bé, la cara que van posar, era de foto. Mai m'havien mirat així, però es llegia a les clares que estaven pensant alguna cosa del tipus "hostia nano!!! que el Faune a lo mejor es un poco maricón!!!" U d'ells digué que alguna vegada la seua ex ho havia intentat, però que ell mai ho havia consentit, a la qual cosa li vaig preguntar si ell la penetrava analment, i digué que no, que ella no es deixava, i jo aleshores li comentí que si volia gaudir del gran plaer de sodomitzar a una xicona, calia eliminar tot tabú i no emprar una doble vara de mesurar, per qüestió de confiança i respecte. També perquè no tens perquè privar-te de possibilitats de gaudir que t'ofereix el teu propi cos i que també t'ofereix una relació plenament heterosexual, no oblidem que al punt G masculí s'accedeix per l'anus, i les arrels del penis, estàn al perineu. La qüestió de la identitat sexual no la determina una pràctica sexual concreta, sinò l'atracció que es sent per membres d'un o altre sexe: si es té clara aquesta identitat, no va a canviar (i tampoc passaria res) per que faces tal o qual cosa amb una persona per la que et sents atret segons la teua orientació. Arribats a aquest punt, l'altre, que també és un poc sàtir maliciós, per a punxar i tractar d'agafar-me, va dir: "ey y entonces, si una tia te mete un consolador por el culo, qué? al fin y al cabo es una polla de goma, con forma, venitas y todo". Jejeje, bé, ací ja em vaig autocensurar "no, bueno, tio, eso ya es otra cosa, eh? no, no", perquè estaven ja mirant-me prou malament, o prou raro (ai, el que em van a costar de criar), però en veritat pensava, i pense, que una nimfeta de mans hàbils i ànim viciós, amb un bon vibrador et pot fer vore les estreles! De fet, crec que no els vaig convèncer massa.

Ah, i per cert, quants tios heterosexuals somiaran amb la deliciosament tèrbola fantasia de ser sodomitzats per una dona viciosa i dominadora, equipada amb un vibrador d'arnés? i amb travestis? de fet, una vegada va eixir en no recorde quin programa de la tele una entrevista amb una travesti morenasa (a la que no li diria que no a res, vaja, jejeje...) i que deia que la majoria dels seus clients eren homes heterosexuals.

El col·lega sàtir va continuar pel camí d'allò escabrós, provant-me, a veure si a alguna cosa li deia rotundament que no, i digué: "ey, ¿y eso del beso blanco, que cuando te corras en la boca de una chica, te bese y te pase el semen?" Ací vaig pensar que ja estava bé d'autocensura i que m'agradava més escandalitzar-los: "pues tampoco está mal, nano, yo lo he hecho un par de veces, al correrme en la boca de G., alguna vez le dije que no se lo tragara y la besé yo mismo. Sería un poco maleducado por mi parte que me encante que me la chupen y se lo traguen y rechazar yo lo mismo." "Hostia nano! que dices!... bueno, y que tal sabe?" (quins ulls obriren) "Pues tampoco está tan mal, bastante insípido diría yo. Además es tuyo, y no es un excremento. Piensa que también, cuando estás haciendo un cunnilingus, y a ti te encanta, chaval, tragas flujos genitales".

Bé doncs, vet ací una bona mostra del que hui en dia és encara "sexualitat masculina clandestina". Seguirem parlant del tema. Tinc una conversació pendent amb el senyor "X", sobre alló de que li semble natural encular a una tia però no que a ell li acosten ni tan sols un dit per ahi.

8 comentaris:

 1. jejej un post molt interessant, s'agraeeix la teva sinceritat venaurat Faune! és curiós però la majoria dels homes heterosexuals ja ho tenen això: REPRIMITS els diria jo!
  En el sexe s'ha d'innovar, qui no ho fa és senzilament perquè la pressió social el condiciona de tal manera que s'autocensura. Trenquem amb els tabús socio-sexuals, coneixem els nostres cossos i gaudim plenament les nostres sexualitats! No deixes de sorprendre'm!

  ResponElimina
 2. Interessant . Per sort però hi ha una generació d'homes i dones més oberta en quan al sexe i tot el plaer que se'n deriva.
  I no és precisament la generació jove actual. Alguna cosa torna canviar i em sembla que no per bé.
  És el meu parer!
  Salutacions

  ResponElimina
 3. Doncs sí, Joana, pareix que entre la nova generació més joveneta hi haja una espècie "d'involució"... que també es veu en la qüestió, per exemple, dels embarassos no desitjats: en el moment de la història que tenim més mitjans i informació sobre el tema, hi ha una ignorància increïble entre els/les adolescents actuals. I un amic es queixava d'anar en el metro l'altre dia i, sentint parlar a xicones d'entre 18 i 20 anys, aproximadament, li semblaven agüeles, amb totes les mandangues de "SU chico" y demés. Com si alguna dona actualment necessitara d'anar darrere de cap maromo.

  ResponElimina
 4. Hola carinyet!
  Tenc varies coses per dir, crec que necessitaria un post només per respondre't... En fi, en parlarem més amplament en tornar a València i abans de partir cap a Granada (si jo dugués incorporat un contaquilòmetres fliparieu...!)
  En primer lloc he de confessar que sa teua franquesa a vegades em sorprèn, tal vegada perque et conec sa cara, però em sorprén.
  Estic d'accord amb tu, en tot. Em fa horror parlar amb certes persones d'entre divuit i vint-i-pocs anys que, a més de ser uns reprimits, no tenen ni punyetera idea de lu que diuen. Bon exemple és es senyor "X", va ser massa quan va fer aquell comentari. Evidentment, abans presumia de lliberal. U.U Un dia l'agafarem i li farem entendre quatre cosetes...
  A part, crec que tendim a fer massa diferències entre "sexe oral", "sexe anal", "felacions"... posam massa etiquetes. Les posam a sa gent i les posam as sexe. Pens que és un error. Trob que lu que s'hauria de fer és veure tot es cos igual, sencer en sa seua nuesa, amb totes ses possibilitats que ofereix, i fer lu que ell mus demani, això sí, amb s'altre o altres persones amb qui es comparteixi s'ha de tenir respecte. A vegades volem veure tants de culs i tantes mamelles, que mus olvidam de que hi ha parts des cos que, de moltes maneres, poden produïr un plaer tan "sexual" i tan intens com qualsevol tipus de penetracio, etc. Per això, hem de considerar un ventall molt ampli de possibilitats. Molt ampli, repeteixc. I tancar es ull i tirar-se as buid. Simplement.

  En fi, que esper veure't pronte!

  (ja sabeu, ses faltes d'ortografia responen a sa meua pagesia i difivcultat de parlar de coses personals en català correcte, no us assusteu...!

  Un bes!

  ResponElimina
 5. Jo també coincidisc en això que dius, ja te ho diguí un dia, que el nostre major òrgan sexual és tot el cos sencer, i, a més a més, els nostres genitals, les nostres zones erògenes, els nostres punts més calents, no estan flotant en l'aire, estan connectats tots a un cos. Tindre això clar és important per a poder tindre un bon sexe sense límits, sense fronteres amb tu mateix/a (això per a començar), i també per a poder tenir orgasmes que s'estenguen com ones per tot el cos, i no concentrats en un punt només durant alguns segons. A banda de les altres parts del cos, de vegades potser insospitades (això també necessitaria altre post, vaja)... qui no tremola amb una bona llepada o xuclada baix del turmell o darrere de l'orella?

  Ah, i espere sorprendre't per a be...

  ResponElimina
 6. Per cert, parlant d'involució, he trobat per casa un llibre de quan ma mare era jove, que es diu, atenció: Para salvarte (Ellas) .... Imagineu-vos, repressió eclesiàstico-franquista pura i dura, dona pànic. Ja parlarem, pot ser un bon filó el llibret eixe per a fer posts terrorífics.

  ResponElimina
 7. "Y neix, de la unió de ses novel·les de Stephen King i un llibre franquista, un nou gènere de terror... El terror sexual. Estic segura, companys i companyes, que ningú quedarà indiferent. L'esguard del Faune és un lloc on, per bé o per mal, ja no existeixen tabús."

  ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails