dilluns, 21 de setembre de 2009

Les nits del súcub


Hi ha, mar enllà, un pati interior de blanques parets i finestres i balcons plens de vida quotidiana (veí en calçotets, davantal i calcetins inclós), amb una relativa frescor visual que puja de baix, dels arbres i plantes d'una terrassa suficientment exhuberant. Hi ha també una lluna que puja des de la mar, donant als murs en la nit un lleugerament sensual to de pell humana, i que escapa subtil i una mica avergonyida en veure el que passa en una habitació d'hotel. Avergonyida sobre tot pel desig insatisfet de baixar i unir-se, per l'enveja oculta de rebre el que reb altra lluna plena. Hi ha, en eixa habitació, un balcó al que seuen dos persones nues, cobertes de sudor, amb la pell trèmula i exultant, vibrant encara del sexe ferotge esdevingut en un temps sense temps. La brisa de les estreles, regal per a un faune urbà habituat al cel taronja de les nits de València, acarona les pells humides, arrencant plenitud cap al cel, cap a l'aire i la mar, que es dona dadivosa. En aquest balcó hi ha també algunes estreles, les que ofereix, entre calada i calada a un cigarret que brilla amb un foc especial, el somriure ple de vida d'un súcub pletòric. Evohé!

4 comentaris:

 1. Si tu supieras, si yo te dijera, si yo te contara...

  ResponElimina
 2. Ai, si la lluna parlara...
  A vegades ho pense i, sí, m'agradaria ser ella moltes nits. Totes eixes nits que em manquen els besos, les carícies i la totalitat d'eixes coses que es poden compartir amb altra persona que desitges.
  Últimament, aquesta servidora, no ho està passant massa bé en eixe aspecte. Les relacions a distància són cruels a vegades i, moltes voltes, recorrem a altres vies per satisfer el nostre desig (no parle de ficar les banyes, eh?).
  M'ha encantat aquest text i el video que l'acompanya. ;)

  Un beset des del fons del bosc.

  ResponElimina
 3. M'apanya el text senyor Faune. Psalmodiem l'evohé! Sí que haguera posta "un to lleugerament sensual de pell humana", potser per referencialitat més còmoda, però m'ha encantat això de la "mar dadivosa", gloriosa adjectivació!!

  Em passaré per ací de tant en tant.

  ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails