dilluns, 20 d’abril de 2009

La Font de la SirenaA què saps? a herbes? a mar? quan la meua llengua es posa fenícia i baixa a la teua coveta de Tanit, saps que m'encanta peregrinar al santuari de la deessa fent-te una processó de besos per eixa panxeta tan suau que tens... També m'agrada molt agafar-te per eixes caderes acollidores teues quan, amb besos i algun mos i arrapada a un costat i altre, em capbusse entre les teues cuixes, per a fer ballar la meua llengua amunt i avall, i ben endins, i, sobre tot, per a fer-li trobar eixa joieta de goig. Com jo no puc parlar, perquè tinc la llengua i els llavis ocupats en altres tasques, i tu ets molt educada, m'ho dius tot també sense paraules, quan m'agafes les mans o m'acarones els cabells, o, quan com la serp del Paradís, eixa bella i vella amiga, t'agites com una ona, com qui agita un mocador de seda donant la benvinguda, a qui ha trobat el fruit sucós de l'Arbre del Coneixement. Saps també que, com sóc un poquet inquiet, no em quede massa temps al mateix lloc, m'agrada viatjar, i ací m'has de donar una maneta, posant-me els peus sobre els muscles, per a facilitar-me baixar a fer ballar la meua llengua salvatgement descarada sobre el teu perineu i al teu anus, omplint-lo bé de la meua saliva i el teu flux, per a preparar el camí per a després... camí estret però de gran recompensa, doncs porta als plaers que són privilegi dels prínceps sublims de Sodoma.
Sireneta en terra, de la teua font brolla el dolç licor dels déus, amb el que m'agrada embriagar-me sense mesura, encara que, com els sàtirs borratxos, em mulle la cara i la barba... A què saps? a herbes? a mar?... a tu.

dilluns, 13 d’abril de 2009

Sexualitat masculina clandestinaL'estiu passat estava, amb un parell d'amics, fent-me una cerveseta i unes olives al Café Lisboa (bon bar!), i allà estàvem, a vora d'una finestra, xarrant de temes diversos, i, sense recordar massa bé com, la conversa va anar cap a temes de sexe. Aleshores u d'ells va dir, posant cara de desaprobació morbosa i divertida: "ey chavales, y esos tios que les mola que les metan un dedo en el culo mientras se la chupan, qué?" Immediatament vaig pensar: "a aquests hui els escandalitze", i els vaig respondre: "bueno tio, la verdad es que es una pasada, que no habéis probado nunca? y tened en cuenta que no tiene que ver nada con la homosexualidad, si al fin y al cabo te lo hace una mujer, y ¡menuda corrida te pegas!". Bé, la cara que van posar, era de foto. Mai m'havien mirat així, però es llegia a les clares que estaven pensant alguna cosa del tipus "hostia nano!!! que el Faune a lo mejor es un poco maricón!!!" U d'ells digué que alguna vegada la seua ex ho havia intentat, però que ell mai ho havia consentit, a la qual cosa li vaig preguntar si ell la penetrava analment, i digué que no, que ella no es deixava, i jo aleshores li comentí que si volia gaudir del gran plaer de sodomitzar a una xicona, calia eliminar tot tabú i no emprar una doble vara de mesurar, per qüestió de confiança i respecte. També perquè no tens perquè privar-te de possibilitats de gaudir que t'ofereix el teu propi cos i que també t'ofereix una relació plenament heterosexual, no oblidem que al punt G masculí s'accedeix per l'anus, i les arrels del penis, estàn al perineu. La qüestió de la identitat sexual no la determina una pràctica sexual concreta, sinò l'atracció que es sent per membres d'un o altre sexe: si es té clara aquesta identitat, no va a canviar (i tampoc passaria res) per que faces tal o qual cosa amb una persona per la que et sents atret segons la teua orientació. Arribats a aquest punt, l'altre, que també és un poc sàtir maliciós, per a punxar i tractar d'agafar-me, va dir: "ey y entonces, si una tia te mete un consolador por el culo, qué? al fin y al cabo es una polla de goma, con forma, venitas y todo". Jejeje, bé, ací ja em vaig autocensurar "no, bueno, tio, eso ya es otra cosa, eh? no, no", perquè estaven ja mirant-me prou malament, o prou raro (ai, el que em van a costar de criar), però en veritat pensava, i pense, que una nimfeta de mans hàbils i ànim viciós, amb un bon vibrador et pot fer vore les estreles! De fet, crec que no els vaig convèncer massa.

Ah, i per cert, quants tios heterosexuals somiaran amb la deliciosament tèrbola fantasia de ser sodomitzats per una dona viciosa i dominadora, equipada amb un vibrador d'arnés? i amb travestis? de fet, una vegada va eixir en no recorde quin programa de la tele una entrevista amb una travesti morenasa (a la que no li diria que no a res, vaja, jejeje...) i que deia que la majoria dels seus clients eren homes heterosexuals.

El col·lega sàtir va continuar pel camí d'allò escabrós, provant-me, a veure si a alguna cosa li deia rotundament que no, i digué: "ey, ¿y eso del beso blanco, que cuando te corras en la boca de una chica, te bese y te pase el semen?" Ací vaig pensar que ja estava bé d'autocensura i que m'agradava més escandalitzar-los: "pues tampoco está mal, nano, yo lo he hecho un par de veces, al correrme en la boca de G., alguna vez le dije que no se lo tragara y la besé yo mismo. Sería un poco maleducado por mi parte que me encante que me la chupen y se lo traguen y rechazar yo lo mismo." "Hostia nano! que dices!... bueno, y que tal sabe?" (quins ulls obriren) "Pues tampoco está tan mal, bastante insípido diría yo. Además es tuyo, y no es un excremento. Piensa que también, cuando estás haciendo un cunnilingus, y a ti te encanta, chaval, tragas flujos genitales".

Bé doncs, vet ací una bona mostra del que hui en dia és encara "sexualitat masculina clandestina". Seguirem parlant del tema. Tinc una conversació pendent amb el senyor "X", sobre alló de que li semble natural encular a una tia però no que a ell li acosten ni tan sols un dit per ahi.

diumenge, 12 d’abril de 2009

Mossegant amb força


Com que si parlàvem d'arrapades, no ens podiem deixar de banda les mossegades, ací va un bon mos: nyam! Què seria del nostre sexe sense el mossegar? Doncs una cosa molt menys sucosa, segur. Tots i totes podem gaudir molt de rebre, o practicar, una bona fel·lació, cunnilingus o bes negre ben fets... però al igual que un poc de pebre li dona un boníssim regust a la millor carn, eixos petits (o no tan petits de vegades) mossos als laterals del falus erecte, a la cara interna d'eixes cuixes sensibles o a la corva d'unes natges insinuants, quasi podríem dir que són garantia d'un sexe de gourmet. Per altra banda, no hi ha bon sàtir o faune que no mossegue el coll i muscles sensuals d'una nimfeta quan, per exemple, la penetra de boca terrosa o d'empeus a la dutxa contra la paret (he de confessar que eixos: ai! ves amb seny! m'agraden massa com per a moderar-me com promet a les meues immediates disculpes...), i les bones nimfetes saben que no hi ha res millor per a electritzar al seu faune cavalcat que baixar de sobte i mossegar un d'eixos mugrons expectants.

Al igual que per a les arrapades, els nostres amics de la Índia també deixaren escrit per al bon art de mossegar, parlant al Kama Sutra i Koka Sastra, i altres, de diferents tipus de mos i de marques a fer amb les dents, com ara el punt, que com el seu nom indica, és una marca roja, petita, que es fa mossegant en un punt concret amb dos dents, els ullals, o el núvol trencat, marca en forma de cercle discontinu, que es fa així, o bé per espais entre les dents o bé per pressions irregulars, o el del coral i la joia, bellíssima metàfora, al qual el coral són els llavis i la joia les dents, i es pressiona amb tots dos, o el mos del porc senglart, el més passional i fort... Bon profit!

dimecres, 1 d’abril de 2009

Arrapades de passió


En aquesta deliciosa escultura de la façana d'un dels temples de Kahurajo, a l'Índia, podem veure cóm una parella d'amants practiquen una agosarada postura vertical (ell li passa a ella la cama per darrere del cul, i ella fa el mateix, mentre es mantenen en equilibri sobre una cama cada u). En aquest moment, ell, amb la mà amb que l'abraça i subjecta per l'esquena, aprofita per a fer-li una marca amb les ungles a l'esquena...

A la literatura èrotica índia, al Kama Sutra i al Koka Sastra, es descriuen tota una sèrie de diferents arrapades i marques passionals amb les ungles, (així com mossegades, però altre dia parlarem d'això), com ara la mitja lluna, la garra del tigre (llarga i curva entre els pits), la fulla del lotus blau, l'apreciada petjada del gall d'indi reial (marcant amb les cinc ungles al voltant del mugró), o el salt de la llebre, entre altres. Aquestes marques es realitzaven amb les ungles, que es retallaven i cuidaven segons diferents tipus, i també segons els hàbits i tradicions regionals o locals: es podien deixar amb forma de serra, de pic de lloro o de mitja lluna; a Bengala es deixaven llargues, amb una finalitat estètica, al sud de l'Índia curtes, per a donar plaer, i a Maharashtra mitjanes, combinant ambdós avantatges anteriors. Les marques es practicaven per tal d'augmentar la passió i amor, i deixar recordatiors en l'amant, i marques que, segons de qui es tractara, es podien lluir en parts públiques del cos, augmentant el desig de qui les veguera (per exemple, es desaconsella marcar a la dona d'altre home en alguna part visible). També es citen parts del cos convenients per a marcar i altres que es desaconsellen, però si la passió era massa gran, tant els tipus formals com els llocs on arrapar, deixaven d'importar... igual que ara, vaja.

Jo, al contrari que els amants indis de l'Antiguitat, porte totes les ungles ben retallaetes sempre, per a menesters dels que parlarem en altra ocasió, però com en la varietat està el gust, i com aquesta gent sabia molt bé del que parlava i escrivia, m'he deixat l'ungla del pulgar esquerre més llarga i treballada... I a vosaltres? vos agrada arrapar i/o que vos arrapen?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails