dissabte, 30 de maig de 2009

Arreglant-se els baixos


Ahir, al eixir d'un pesat curs d'especialització al que m'han fet apuntar-me els meus caps per motius de feina, ens anàrem a un bar de prop de la Llotja un parell de companyes i un company del curro a fer-nos unes canyes (el Lounge era, que per cert no està mal, i no és per fer propaganda eh?). Allà estàvem, xarrant i fent-nos les canyes, i començàrem a parlar de modes i d'estètica, i eixí el tema de la depilació i demés, i com que jo sóc, com a bon faune, peludet, done prou joc al tema, jejeje, encara que no em depile massa, només celles i esquena. En breu es parlà de la depilació i la cura del pèl púbic i genital. Una de les xiques s'ho feia amb làser, i altra amb cera, i les meues contertúlies i contertuli es quedaren prou asombrades de que jo em rasurara el pél genital, doncs els va resultar una cosa molt nova, al menys a una d'elles, que no havia conegut mai a cap tio que s'arreglara els baixos. El xaval però, es va interessar prou pels detalls tècnics (segur que provarà), dons té, segons diu una selva verge baix els calçotets, jejeje.

Considere que aquesta és una cosa prou bona, doncs a banda d'estètica, aporta molta més comoditat (no atragantar-se per exemple). I també pot ser quasi qüestió de respecte i educació: en una felació, per exemple, no pots voler que et xuclen els testicles, el perineu o l'anus si tens un matoll de péls. Com deien a l'erotologia hindú, a la que sóc prou aficionat, "el penis d'un home ha d'estar perfumat i rasurat, i sembrar una bossa" (veure imatge, extreta de l'edició del Koka Sastra a cura d'Alex Comfort publicada per Ediciones B). Jo tire mà de maquineta elèctrica, i vosaltres? com porteu aquest tema? vos agrada portar i/o trobar-vos els baixos de l'amant en qüestió arreglats, peluts o rasurats?


PD: atenció als sàtirs que vulguen rasurar-se amb màquina elèctrica, és perillós confiar-se amb les dents de plàstic de protecció, doncs si no es va amb prou de compte la pell de la bossa escrotal pot acabar a les dents mecàniques... ai!!!

diumenge, 17 de maig de 2009

El plaer sublim de Sodoma II

(...) Entre embestida i embestida, entre gemec i gemec, entre besos i mossegades, aguantava les meues ganes de còrrer-me, fins que, no massa tard, li vaig xiuxiuejar a l'orella: "ei, que tal si anem a la dutxa ja i acabem ahí?" "Doncs que em pareix molt bé", va dir-me. Vaig treure la cigala del seu cul, poquet a poquet, notant com eixe anus amigable l'abraçava en comiat maliciós, sabedor d'un molt proper reencontre, i ens anàrem cap a la dutxa, besant-nos i llepant-nos tot el cos baix l'aigua tèbia que ens mullava sencers. Que per cert, m'encanta sentir la pell mullada d'una dona, el tacte suau i ters però delicadament relliscós d'uns pits mullats.
Rentant-nos bé l'un a l'altre, entre aigua i sabó, la meua amant acuàtica, que sota l'aigua que relliscava sobre nosaltres se m'apareixia, més que com a nimfeta, com a danaide devoradora d'homes, baixant els seus llavis humits de saliva, aigua i desig, va arribar fins al meu sexe, fent-lo desaparèixer en eixa boca experta, mentre em regalava esguards llascius, i carícies perverses als meus testicles, perineu i anus, que em feien tremolar de goig i desig.
Al poc es va posar d'empeus, gratant-me el pit i fent escuma de sabó amb la meua mata de pèl de sàtir. "Jejeje que divertit, no havia estat mai amb algú tan pelut" "I t'agrada?" "Clar que sí". "Jejeje, a que és un bon substitut de l'esponja per a fer escuma? ara però allà baix no podràs fer tanta". "Sí, ja ho he vist que te l'has retallat, ja tocava", "Sí, ja saps que m'agrada cuidar els detalls per als nostres encontres.... i què tal si ara et dones la volta i et rente l'esquena?" Es va girar somrient i jo, amb les mans plenes de sabó, vaig començar a acaronar la seua esquena, baixant pels seus malucs a les seues natges abondants. "Agafat a la barra", li vaig dir a cau d'orella. Hi havia a la paret una barra horitzontal, per a penjar les tovalloles o per a agafar-se en eixir, i somriguent, i sabent el que volia, va prendre la barra amb ambdues mans, combant l'esquena com una gata i oferint-me el seu cul generós de lluna plena, que, amb amb ànsia, vaig prendre amb les mans, i, escampant sabó per la ratlleta i l'anus, i pel meu penis, vaig començar a penetrar, endinsant la meua brasa ardent sense dificultat en un camí agnost que m'aguaitava amb ganes... ara començaren les embestides novamentent, els gemecs i l'activitat frèntica de les mans que viatjaven sense descans dels pits als malucs, i a les natges per a palmejar-les, al ritme de la sodomització que ens estava arrencant ja a tots dos un bon orgasme, que va esclatar amb forts gemecs mentre li omplia el culet amb la meua llet calenta.... "Uaaaahhhh!!! uf que bé m'he quedat... com estàs? tot bé carinyet?" diguí mentre abraçaba per la cintura a la meua danaide i em deixava caure un poquet sobre la seua esquena, besant-li el coll amb els ulls tancats. "Mmmmhh... molt bé. Ei, mira això" "Què?" vaig mussitar mentre obria els ulls... i vàrem esclatar entre rialles quan vaig veure el que em mostrava a la seua mà... la barra de la paret, arrencada pel furor de les embestides de passió. "Jajajaj i ara què? a veure que li dius a les companyes del pis..." "Bé crec que té igual, ens han sentit de totes maneres..."

diumenge, 10 de maig de 2009

El plaer sublim de Sodoma I


Estàvem dinant, un bon plat d'espaghetti amb pesto trapanese, regats amb un bon vi negre, i les mirades i tactes de mans sobre mans ja ens afanyaven a acabar, amb l'ànsia d'un sexe no tastat des de feia un temps. En acabar, mentre ens fèiem un gotet de licor d'herbes (ho havia demanat jo, a posta, per a prolongar més la tensió sexual no satisfeta, però tan estimulant), li vaig proposar a la nimfeta ardent amb qui compartia dinar i viatge al bosc: "Ei, que tal si ens fem una bona dutxa abans d'anar al llit? tinc prou ganes d'ensabonar-te". Ella digué que sí, i allà cap al bany ens anàrem. "Espera'm ací que vaig a per les tovalloles", digué. Al tornar al bany em va trobar ja totalment nu, pél, pell i desig a l'aire, amb el meu membre erecte i a punt d'esclatar de ganes... "Vine ací" vaig dir, agafant-la pel braç i posant-se'l al meu muscle, i tancant la porta. Mentre ella em subjectava pel coll li vaig alçar una cama, espentant-la a mig seure a la pica, i alçant-li el vestidet que portava, sense res sota, li vaig penetrar amb força, carregat d'impaciència, eixa figueta sucosa que tan humida aguaitava entre les cames. Mmmmm que caloreta acollidora i dolça... quasi em venien ganes de còrrerme allà mateix...
Amb la mà que li subjectava per les natges, li palpava eixe cul suculent de lluna plena i corves sensuals que tan calent em posa, i la meua excitació va anar en augment, i sense pensar-me-ho dos vegades, vaig traure la fava de la coveta humida i li vaig pegar la volta amb decisió contra la pica: "obri el cul, nimfeta meua", vaig susurrar-li a cau d'orella, a la qual cosa va respondre amb un somriure i un obrir-se de cames per a facilitar-me la feina. Aleshores, després d'un beset al coll seguit d'altres tants a l'esquena, vaig agenollar-me darrere d'ella (aquesta ofrena tan deliciosa sempre mereix ser rebuda amb honors i homenatges) i vaig endinsar la meua cara entre eixes natges suculentes per a practicar-li un bon bes negre, fent girar i endinsar-se la meua llengua al seu anus, omplint lo de saliva per a facilitar l'entrada. Llavors, una vegada aconseguit algun gemec i amb l'anus ben ensalivat, em vaig alçar i, lubricant-me la punta del penis amb saliva vaig començar a penetrar eixe culet que s'oferia, gaudint de l'immens plaer de sentir eixe anus deliciós apretant-se al voltant del meu membre, i notant com l'obria i m'endinsava poquet a poquet, fins xocar els meus testicles contra el seu perineu i els meu pubis contra la lluna plena que tenia davant "Que tal carinyet meu? Va bé així?" "Ufffffff sí molt bé", digué mentre em regalava un esguard llasciu a l'espill que ens oferia una dosi afegida de sensualitat... (continuarà).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails