divendres, 6 d’agost de 2010

Postres de xocolata


"De les postres m'encarregue jo", digueres, picarona, a mitjan sopar, esperonant la meua curiositat. "Que haurà preparat?" vaig pensar, mentre somreia abans de portar-me a la boca un tros de peix. En acabar, tragueres d'una bossa un potet... de pintura corporal de xocolata! ja l'havia tastada en algun tuppersex, però mai emprat per a unes postres, servides sobre pell suau i calenteta. Impossible dir no per a un faune golós! Aquesta delícia eròtica sol vindre acompanyada d'un petit pinzell que arrenca rialletes mentre transforma els mugrons amb la seua aureola en un parell de bombons de xocolata negra, deliciosos, per a engolir a boca plena, i que és molt útil per no tacar la roba, que com és normal en un sopar, encara no s'ha acabat de traure... Després, eixe pinzellet també porta el seu art cap al melic, cercles i línies sinuoses, i dolces, entre els pits, sobre la panxa, i al voltant del foradet tendre que hi ha al seu centre. I més endavant, també fa tornar-se espai per a graffitis passionals la pell tersa del penis endurit. En algun moment, deixar però el pinzell, pintar amb els dits, amb les mans, amants piccasians sobre ell llenç d'una esquena nua, sobre el marbre carnós d'unes natges arredonides, perquè no? Aquestes són unes postres que es degusten amb ànsia, gula i luxùria en perfecte maridatge, sense saber bé si el que es vol menjar és la xocolata o el palpitant suport sobre el que s'ofereix temptadora. Vos agrada la xocolata?

3 comentaris:

 1. Acabada d'arribar d'un viatge ara mateix et diré que m'entusiasma el xocolate, especialment els bombons! Ah! Bigas Luna va confessar que el dolç més exquisit que havia tastat mai era un mugró cobert de xocolate pur que veig has comentat!
  Per cert! Recordes on veieres el dibuix de la caputxeta vermella i el llop?

  ResponElimina
 2. Uep! doncs sí, un mugronet amb xocolata és un dels millors bombons que hi ha :P i ací tens el dibuix, era una imatge penjada en un dels posts de la Susana Moo:

  http://www.susanamoo.com/2010/04/de-almohadon-en-almohadon/

  besets de xocolata! :P

  ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails