dijous, 3 de juny de 2010

Tuppersex, històries bizarres i llibres eròtics


El darrer cap de setmana férem a Paiporta, uns amics i amigues, una reunió de tuppersex amb les xiques de Condoms&Co, que, com sempre, crearen un boníssim ambient, i ens temptaren amb tota la seua artilleria pesant i lleugera ;). Portà algunes novetats, com una espècie de pintura de llavis, augmentadora de la sensibilitat, per al sexe oral, i em cridà prou l'atenció una espècie de lubricant, o més bé oli per a massatges, que deixa la pell amb una textura extremadament sensual, com de seda. Per altra banda, també fou divertit veure les cares impactades d'alguns dels presents en agafar les boles thailandeses, o els masturbadors anals masculins jejeje... ací ve a compte que una de les presents, té la sana i decidida intenció de sodomitzar al novio amb un arnés o vibrador, cosa que rebutja de manera visceral aquest (he tingut hui l'ocasió de xerrar amb ell i resultava curiós comprovar el nivell de virulència, arribant a negar el punt G masculí i a fer declaracions com que els gays prefereixen ser tots actius perquè en veritat no els agrada tant pel cul) (¿?).

També va ser una nit en que, un parell de copes després, en un bar, em referiren certa història, al parèixer esdevinguda en l'Alcúdia, d'un home que, caigut en baixa laboral, romania al llit. Llavors, una vesprada, la dona, li va deixar a la tauleta un entrepà de pa de llet per a berenar i una peli per a que s'entretinguera, i se'n anà de compres. Mentre l'home es menjava el pa de llet, va posar la peli en marxa, i, sorpresa, era una peli porno, aparentment casolana. Però major sorpresa encara, en veure que l'actriu follada pel maromo, no era altra que la seua dona. Trasbalsat, continuà mirant la peli, fins que, en l'apogeu de la mamada, ella va arreplegar un bol que pareixia protar alguna cosa dins, i va fer córrer-se al maromo dins d'ell, mentre es girava cap a la càmera, mostrant el contingut d'aigua, farina i esperma que hi havia al bol i deia: carinyo, aquesta es la mescla per a fer el teu pa de llet. Evidentment, ella no va tornar de les compres. Els meus informadors locals asseguren la veracitat de la història, doncs segons pareix, va ser contada pel mateix marit burlat. Altre dia contarem per ací altra història d'una venjança sexual semblant, a Jaén, de la que pareix que circula un vídeo (si em puc fer amb ell, fins i tot potser ho penje XD).

Per últim, donar les gràcies ací, públicament, a Susana Moo, pel seu detall enviant-me el seu llibre Eva, su manzana y el pecado, erotisme galego per assaborir a mossets com una fruita sucosa i fresqueta. Va arribar fa un parell de dies, i en quant estiga llegit, hi haurà per ací una ressenya. El llibre arriba a canvi d'un orgasme, segons la iniciativa que posà en marxa la nostra erotòmana al seu blog. Ací vos deixe el relat d'orgasme que li vaig oferir:

Para mi el orgasmo es más un estado en el que se entra, que algo que se hace o un momento concreto… muy tántrico, no? Hay orgasmos que son como la subida ansiosa a una cumbre, cada vez más intensa y tensa según te acercas al pico, y, una vez llegas al mismo, no queda sino bajar. Por el contrario, yo prefiero los orgasmos de valle, los que son como un río que fluye hacia el mar, y por el que se baja nadando, o dejándose llevar por la corriente. Hay mil curvas, remansos, cambios de ritmo y de pendiente, y cada vez el río se hace más ancho, más caudaloso, com más espacio para nadar, experimentar, disfrutar. Hasta que, poco a poco, va llegando al mar y se funde con él, diluyéndose, siendo mar. Ahí es donde nos zambullimos, en aguas profundas, infinitas, sintiendo las olas y el agua fresca acariciar toda nuestra piel, cubrirnos, ser ingrávidos en la inmensidad, tomar otra consciencia del propio cuerpo, reencontrado a sí mismo en las aguas bajo los reflejos diamantinos de la luz del sol entre las olas. Ahi queda ya… nadar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails